Υλικά:
• 2 φλιτζάνια φρέσκα ή κατεψυγμένα σμέουρα, μερικώς ξεπαγωμένα
• 1 φλιτζάνι ζάχαρη
• 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
• 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος και γάλα σε ίση ποσότητα
• 2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση:
• Τοποθετήστε τα σμέουρα στο μπλέντερ. Καλύψτε και χτυπήστε δυνατά μέχρι να τεμαχιστούν. Ρίξτε τα σε ένα μεγάλο μπολ. Ανακατέψτε με τη ζάχαρη μέχρι να λιώσουν. Ανακατέψτε και με τα υπόλοιπα συστατικά μέχρι να αναμειχθούν όλα μαζί.
• Τοποθετήστε το σε μπολ κατάψυξης αφήνοντας ελεύθερο χώρο στο πάνω μέρος (2/3). Καταψύξτε 2-4 ώρες ή μέχρι να σφίξει.
Καστρί
Ορεινή Αρκαδία
220 13
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.