Η φράουλα είναι ίσως το πιο γνωστό φρούτο του δάσους που γνωρίζουμε. Θαμνώδης καλλιέργεια με μεγάλους κόκκινους και εύγεστους καρπούς.
Όπως και με τα υπόλοιπα μούρα, αποτελεί σημαντική πηγή αντιοξειδωτικών αλλά και βιταμινών, μετάλλων και φυτικών ινών καθιστώντας την ωφέλιμη για την υγεία μας. Μπορεί να καταναλωθεί φρέσκια ή ως συνοδευτικό σε σαλάτες, γιαούρτι, παγωτά και διάφορα ροφήματα.
Ποικιλία με πολύ μεγάλα και μεγάλα φρούτα, εξαιρετικά σχηματισμένα και ταυτόχρονα πολύ νόστιμα. Κατάλληλη για καλλιέργεια στο έδαφος και κάτω από καλύμματα. Μια από τις καλύτερες ποικιλίες για καλλιέργεια σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Επίσης, μπορεί να κρεμαστεί ή να αναρριχηθεί αν καλλιεργηθεί σωστά.
Ποικιλία που καρποφορεί από τα τέλη της άνοιξης έως το φθινόπωρο. Έχει μεγάλα και ελκυστικά φρούτα και είναι ισχυρά ανθεκτική. Επίσης, μπορεί να κρεμαστεί ή να αναρριχηθεί αν καλλιεργηθεί σωστά.
Αγριοφράουλα ή Χαμοκέρασο. Αυτοφυής ποικιλία που συναντάται σε ορεινές, δασώδεις περιοχές. Δίνει μικρούς αλλά πολύ αρωματικούς και έντονους σε γεύση καρπούς.
Καστρί
Ορεινή Αρκαδία
220 13
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.